Google Apps - Nettbasert intranett for bedrifter.

Dette er bloggen for ansatte og ledere i bedrifter, som er ute etter å ta i bruk et rimelig og effektivt intranett for bedriften. I denne bloggen skriver jeg om Google Apps, et ledende kommunikasjons og dokumentdelings verktøy som er helt nettbasert. Det er ingen investering i egen server eller IT personell, ingen installering eller vedlikehold av programvare. Du bruker kun din vanlige nettleser eller mobiltelefon. Følg med for å lære mer.

tirsdag 17. mars 2009

Vedlegg med epost er historie.

For den bedrift som har skaffet seg Google Apps, er vedlegg med epost historie. Hvem har vel ikke lett fortvilet etter akkurat det vedlegget som ble sendt med en eller annen epost. Eller kanskje har man lurt på hvilket vedlegg som egentlig er originalen. Kanskje har vedlegget havnet i innboksen til en som ikke skulle se det. Det er mange muligheter her.

Med dokumentstyring i Google Apps tilhører dette historien. I stedet for å ha flere dokumenter spredt rundt på flere PCer, har man alt samlet på samme sted. Og man kan velge hvem som skal ha rettighet til å lese eller redigere dokumentet. Dette gjelder dokumenter, regneark og presentasjoner. Ta en titt på videoen under, så ser du hva jeg mener.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar