Google Apps - Nettbasert intranett for bedrifter.

Dette er bloggen for ansatte og ledere i bedrifter, som er ute etter å ta i bruk et rimelig og effektivt intranett for bedriften. I denne bloggen skriver jeg om Google Apps, et ledende kommunikasjons og dokumentdelings verktøy som er helt nettbasert. Det er ingen investering i egen server eller IT personell, ingen installering eller vedlikehold av programvare. Du bruker kun din vanlige nettleser eller mobiltelefon. Følg med for å lære mer.

mandag 16. mars 2009

Google Apps, er det mulig?

Jeg satte opp en Google Apps konto for en bedriftseier forleden. Han har mindre enn ti ansatte og har for øyeblikket en intranett løsning med epost og dokumentdeling som koster rundt kr. 150.000. i året. Det blir kr. 15.000. per ansatt i året. Jeg presenterte ham for Google Apps og han syntes dette var et virkelig skritt fremmover og skulle gjerne ha det, men de hadde jo alt en intranett løsning som tross alt fungerte.

Da jeg fortalte at Google Apps Profesjonelle Utgave ville koste ham rundt kr. 3000 TOTALT i året trodde han knapt sine egne ører og tvilte på om dette var mulig. Noe måtte være galt. Ikke noe IT personell, ingen programvare, ingen server, og det kunne brukes fra hvilken som helst PC eller mobiltelefon. Og så kunne man gjøre alt dette?

De fleste som oppdager Google Apps for første gang, har ofte samme reaksjon. Er det mulig at man kan få så mye, for så lite? Ja det er det. Google Apps er uten tvil en av de beste nettbaserte intranett løsninger man har idag, og prisen er helt klart noe av det laveste som finnes. I videoen jeg har lagt ved, kan du se noe av det man kan gjøre med Google Apps.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar